30 november 2014

Mjuk yoga när du vill!


Om du är nyfiken på att börja yoga men inte vill eller kan ta dig tid och råd att delta i yogaklasser finns det andra sätt att utöva denna underbara träning i hemmets lugna vrå.
Ett sätt är att låna eller köpa den här CD:n. "Yoga med Malin Berghagen" är en CD, och då menar jag ljudCD, detta är alltså inte en DVD där du kan se och följa Malin. Först kände jag en viss liten besvikelse att det är endast ljud, men i praktiken är det nästan bättre därför att du har ett sinne mindre att koncentrera när du vill yoga.
Malin har en skön lugn röst som riktigt tydligt guidar dig genom sekvensen.Du kan lugnt följa hennes instruktioner och om du vill ha mer guidning finns också en plansch med bilder på rörelserna och en kort beskrivning.
På skivan finns fem yogasekvenser. Morgonmeditation, morgonyoga, mjukyoga, solhälsningen och enkel solhälsning.
Alla kan följa Yoga med Malin Berghagen oberoende om man är total nybörjare eller har yogat en tid. Mjukyogan är verkligen mjuk och passar både som mogonyoga eller när du vill ta en paus och sträcka på nacke, axlar och rygg.
Malin har gjort hela CD:n väldigt användarvänlig och avslappnad. Det är verkligen en yoga alla kan utöva utan krav på vighet, styrka eller dyra fina träningskläder.
Yoga med Malin och njut!
Namaste.
Vill du läsa mer om Malins liv och yoga kan du följa hennes blogg:
Här kommer du till Malins blogg.
Finns på adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar