19 november 2016

I örat just nu...


Nora Roberts "Lögnaren" innehåller allt man behöver en grådaskig höstmorgon på väg till jobbet: romantik, spänning, varm vänskap och familjekärlek.
Det börjar med att vi lär känna Shelby Foxworth, vars make nyligen omkommit och vi inser att livet och äktenskapet med honom inte endast var den dans på rosor han ville att det skulle se ut som.
Det visar sig att han efterlämnar en enorm summa i skulder. Det visar sig också att han har ljugit om allt som Shelby trodde var deras liv, till och med om vem han var.
Det enda ljuset i Shelbys liv är dottern Callie.
Med stenhård vilja säljer Shelby huset och tar med sig dottern hem till sin familj i Södern. Vi får träffa hennes kloka mor och mormor som driver en skönhetssalong, hennes far läkaren, hennes tidigare väninna som är djupt besviken på henne och hennes bror, polisen Forrester.
 Livet går sakta framåt för Shelby och hon njuter av att sjunga igen på en bar hennes bekanta äger. Hon träffar brodern Forresters vän Griff och intresse uppstår. Kanske kan hon våga älska igen.
Men någonting är inte som det ska...
En kvinna blir mördad utanför baren där hon sjunger och märkliga händelser inträffar runt henne. I slutet kulminerar allt och det gäller liv eller död för Shelby...

Finns på Adlibris i olika format.Klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar